dijous, 19 de novembre del 2009

En Pere es un yayo decrèpit

Aquest cap de setmana celebravem l'aniversari d'en Pere aixi que hem fet una trobada multitudinària a l'Alt Urgell, com no tinc fotos d'escalada doncs en poso de la nit.

El dissabte no teniem molt clar hon anar, voliem passar-nos per Perles, poder per fer via llarga pero com venia en Joxean a visitar-nos rollu flaix, amb el seu nou amic Vodka (nomes ell pot posarli un nom aixi a un gos) hem anat a fer esportiva als Roures. Algun dia farem les mitiques Amistades Pelirrojas i Tos de gos, promesa....
Roures:
Per mi es vastant ideal per fer de 6a a 6b+. hi han vies mes dificils però per el meu gust son de "relleno". Depen de les ressenyes el grau esta una mica emocionat, pero cal dir que part del secret es que el tipus d'escalada es atlètic, i els cantos tenen bon tacte, amb parabolts apropet.


Per la nit sopar amenitzat amb vi i embotit de ca l'Obac (tota una tradició ja junt amb la coca de sucre de Coll de Nargo) on alguns indeseables van fer demostracions de contar titics mentres bebien en porro... alguns fins a set?!¿!?!¿!

Quin estil...

El diumenge cap a Tres Ponts, per cert, comença a fotre rasca per escalar per allà....
Algunes vies "fàcils" molt bones:
Santa Paciència 6b+
Linea increible d'uns 30m, roca de cualitat suprema, entrada atlètica, tros de placa de minireglets, repos i sortida en desplomet i bombo de passos llargs athlètics amb sortida de regletilles i despres canto gran pero romo. Per mi durilla, surt a vista pero gens sobrat.
Aonvolsnà (L1) 6c
Una altre increible via de entrada rareta en placa tumbada i despres en lleuger desplomet amb degotalls, invertits, laterals, fisuretes i sortida fisica. A la dreta de la anterior pero mes fisica i d'un estil totalment diferent. Bona per fer a vista.


Ultima apretada d'Aonvolsnà (L1) 6c

Bé, poder no ha sigut un dia molt vistos en quant a encadenaments pero aquestes dues ultimes vies han sigut increibles, molt boniques i la veritat es que els hi he agut d'apretar be!!!

Pobre Ane... una via que prova de primera i encerta el 6a de la muerte!!!! gaixua, jeje.

3 comentaris:

PGB ha dit...

Un titit, dos titis, tres titis, quatre titis, cinc titis.... vaig contar-ne fins a nou!!!!!

Percert, que rulin les fotos i els videos no?! ;)

I si, el proper dia fem dues cordades i ens nem fent fotos uns als altres a la putes mosques, tos de gos i amistades pelrojes!!!

Aleix ha dit...

Impressionant el títol del post, ets un shakespare en potència...

Oriol ha dit...

si... la veritat es que intento cuidar molt la redacció en els meus posts....jaja