dissabte, 14 d’agost del 2010

Rue des Masques

Aquest cap de setmana hem estat molt ben acompanyats ja que han vingut de visita la Cris en Joxean i el seu gos Vodka.

Per apreciar millor la magnitut de l'esdeveniment:



Hem descobert que al mig dels alps hi ha un Sant Llorenç del Munt.
Mes d'un, (i no dire noms) deu estar retorssant-se sobre la cadira pensant: -Que diu aquet! -No podemos permitirlo! -Ja sera menys! -"Flipao".

Doncs be, integristes de Sant Llorenç em fa molt de mal donar-vos la rao pero es cert, no es tant guapo com Santllors per què: Hi ha menys vies i hi ha molts italians... per contra la roca no te tram de podrit, very important!

Be, de fet no tenim res en contra dels italians, és més, era gracios veure com Vodka es despertava cada 5min cuan un italià cridava Vloka! I cuan un italia crida, crida de veritat!

Rue des Masques, uns quilometres al sud de Briançon es un lloc hon pots arribar a passar fred al agost quan fora del barranc carda una calor de collons. Si be es cert que venint de Catalunya es una zona amb un interes relatiu, ja que entre Margalef Sant Llorenç i Montserrat nem servits amb varietat i qualitat de conglomerat...

S'hi pot dormir amb la furgo sense cap problema, hi ha lloc de sobres, hi ha aigua i esmorzes en un entorn molt guapo.

Un video d'un 7a+ que m'ha fet molta illusio. Amb l'inestimable cameraman Joxean.

3 comentaris:

PGB ha dit...

Pro que me estas contaaaando! Flipaaao! Santllors és únic!!! Això no ho podem permitir

Molt xulo el video! ;)

Oriol ha dit...

Ho sabia... integristes! Si veniu no us hi portare perque passo de que feu comparacions, jaja. Aqui no hi ha conglomerat, per contra avui em escalat en desplom de xorreres guapissim, una mica inhumà, aixo si pero no ens hem mullat, i aixo ke aqui diluvia...

MSN ha dit...

Fanàtiiiiic!! ja veig que no estamos tan mal ehh!! preta-li fort que quan vinguis a Santllors et portaré a fer vies de les bones! ;)
Santllors a muerteeeeeeeeeeeee!!!
Salut gabachu!