dimecres, 29 de desembre del 2010

Back home

Casa sempre sera casa i amb la ronyonera plena de claus de cases agenes on et tracten be millor que millor.

Cal dir que a cal Palet&Lindholm s'hi esta de puta mare, croasants de txocolata i cafe asseguts a la terrassa amb vistes de Montserrat... en nom de tots els escaladors: -Cabrons!

L'Aleix ens va acompanyar tota la setmana i va poder veure ke el fanatisme no te limits i mes quan vius lluny d'aquesta roca, tambe li vam demostrar que estem aclimatats a condicions extremes (quen el termometre cau per sota de la temperatura de redpoint).L'Ane fa el seu primer 6b al segon pegue La chinita de al lao, via molt guapa i exigent.

L'Aleix fa al tercer pegue i vastant suelto la via Kagate kid, un 7a bonissim i llarg i variat.

Jo apreto tot el que puc pero la poca pila i els milers d'entrepans de butifarra i de croasants de txocolata passen factura... aixi que ni la Bastardo ni la Yihad, pero com mola donar-ho tot a mort!!!

Les fotos son cortesia una del Aleix i l'altre del Pere, cada cop reafirmo mes la teoria que si et fan fotos guapes probant algo dur no ho encadenes ni del pal. Aixi que tot es culpa seva...

4 comentaris:

PGB ha dit...

Quin fred a Sant Benet!


Et contesto la última frase amb aquest video:
http://www.youtube.com/watch?v=ShD3Ykouvu4&list=PL534D66E69DB72949&index=26&playnext=2

Oriol ha dit...

Vaia cabron!!!!!!!!!!!!
Doncs jo et respondre el que em dona la gana, es a dir amb el minut 1:09 del video http://www.youtube.com/watch?v=rnx6oa4WE6A&feature=related

Aquest home es molt gran!

Aleix ha dit...

Quina excusa més barata per favor!!! per cert, fots un ultramegaparrafada infumable per Corcega i 3 linietes per 15 dies per aquí?? pero esto que es???

Oriol ha dit...

Doncs precisament per aixo!!!!!!! Me n'he adonat que era un pesat i que lo bueno si breve...
Ben aviat hi haura un altre post sobre el nou rumb que pendrem, desti: bon temps!!!!!!