diumenge, 24 d’abril del 2011

Autoconstruccio, sin fundamentos...

Com ja vaig comentar l'ultim cop m'he decidit a construir un plafo a casa. Dit aixi sembla raonable, esperem que ho sigui...

Només hi ha alguns obstacles a superar, dels quals:
1) La casa no es una casa, si no un apartament.
2) No es poden fer forats ni a terra ni a la paret.
3) L'apartament es de lloguer.
4) L'habitacio fa 3mx4m.
5) Al pis de sota hi viu la nevoda del propietari.

Com podeu veure la cosa promet... afortunadament nosaltres arribem de currar 45' avans que els veins aixi que disposem cada dia de 45' per fotre tot el soroll del mon.


Lo dels forats te una explicacio, si mai teniu la idea d'anar a viure a frança que sapigueu que automaticament al llogar un pis fan un inventari exastiu de l'estat de l'inmoble inclos contar el numero de forats a la paret... i si no el tornes igual s'et queden la fiança.

Be, tant mirat a catalunya s'et queden la fiança tant si com no, aixi que no se si quedarme amb el sistema françes o el sistema catala...

Tornem al tema del plafo...


Primer per veure una mica com va aixo de fer coses en fusta m'he decidit a construir un volum.

Es molt facil de fer i dona molt de joc, sobretot si es tracta de fer bloc, es en fusta i va collat amb tornillos a l'estructura de fusta, poso un parell de fotos per tal de que s'entengui la filosofia del tema.



La fusta es DM de 15mm, que en aquest cas jo crec que sera suficient, els tornillos de 4'5x40 i els forats per la presa de 12mm, evidentment falta les plaquetes als forats per roscar les preses, pero s'en troben facil per internet.




Be, la resta de moment esta en proces, aviam si a la proxima puc penjar ja algo mes, i si la cosa aguanta aixi ja sabreu que fer si aprop de casa vostre no hi ha cap plafo on anar a entrenar!



El paper de la paret de la paret es lleig de collons! Evidentment jo no hi tinc res a veure, he! Compensa pero que per la finestra es veu el Canigo tot nevat... sort que es veu muntanya, ja que avans a Grenoble hi estavem acostumats.

7 comentaris:

Aleix ha dit...

Esta be aixo, veig que comences per les preses en comptes de per el plafo... jeje. Tot s'ha de dir que el volum te bona pinta, sembla que aguantara, i mes ara que ja teniu internet i no cal que aneu al mcdonalds!

Oriol ha dit...

Jaja, segueixo estant com un tuixo pero almenys ara vaig a correr!
Per la resistencia del plafo esta tot pensat! La mateixa estructura limitara el pes dels escaladors massa grassos (per entrar a la habitacio queda un forat vastant petit, per el que s'ha dentrar reptant) aixi que com estiguis una mica refet no entres!

PGB ha dit...

Anims Oriol, tu pots!
El volum té bona pinta. A veure com ho acabeu de muntar... justament a l'Escalar d'aquest mes (passat?) l'Eva Lopez explicava una mica les bases per construïr-se un plafó...

Si t'interessa t'ho escanejo i t'ho envio!

Pär ha dit...

Super! I despres un mini-campus, no?

Oriol ha dit...

Merci per el suport! Jo crec que ens en sortirem! potser hipotecats pero ens en sortirem!

Joxean ha dit...

Si tu consigues hacerte el plafon en el cuarto yo voy a plantearme seriamente hacerme uno yo en el garaje. Cuando acabes avisa que ya ire a probarlo

Oriol ha dit...

tu no!!!!!!!!!!!! porfavor!!!!!!!!!!! jaja
Bueno, bueno asi veremos si esta homologado para escaladores cervezeros de 1m90cm... A ver si nos vemos pronto!