dijous, 17 de maig del 2012

Trail Roses-Cap de Creus

Ultimament ens ha donat per correr, bé no es nou d'avui pero ultimament ens hi hem posat de manera una mica mes seria.
El culpable? Un amic que ens va enrredar per fer la Trail del Canigo, i clar, no es tracta de plantarte alli feliçment ja que la cosa promet ser un poc dura.
Per tal de preparar-nos una mica vam decidir fer alguna cursa de muntanya abans, i aixi començem la nostre "temporada" amb la Trail Roses-Cap de creus.


Per variar els 15 dies previs per coses de la vida (vacances principalment) no hem corregut gens ni mica aixi que no anem amb gaires espectatives, l'objectiu? Que el bon amic Joxean no ens tregui molts minuts a la linea d'arribada ja que ens coneixem i ens ho restregaria pels morros durant mooooolt de temps. Ez da egia Joxean?

La cursa comença com per tot novato com jo, a la linea de sortida vaig ja a 160 ppm i encara no he començat a correr. A la sortida el Joxean que s'ha posat vastant endevant surt fletxat, jo que surto de mes enrera i decideixo passar d'ell, i l' Ane decideix passar de tots nosaltres i va al seu rollo.

El recorregut es de 25km i d'uns 1100m de desnivell positiu, cal dir que es molt guapo ja que per moments vas carenant una mica i veus la vessant del Port de la Selva les vistes son formidables, la llastima que per passar per Sant Pere de Rodes, Port de la Selva i Cadaques t'has d'atrevir amb la versio de 42km que es corre el mateix dia, i aixo, ara per ara no es raonable.


L'alegria per mi va ser veure el temps que vaig fer al arribar, al final 3h 04'

L'altre alegria va ser trobar-me en Joxean al km 12 en una pujada i deixar-lo enrrera, al final ell al va arrivar en 3h 18'

Segons informacions esta entrenant com un animal per apallissar-nos en la Trail de Tres Estel.les d'aqui a un mes, com diu-"hay mucho en juego".

L'Ane, segons ens ha explicat, anava vastant be fins al kilometre 16, i a partir d'alla va començar a tenir rampes als bessons, aixi que es va haver d'anar parant per estirar cada dos per tres i al final va trigar 3h 53' aixi que: -ojito Joxean que como no le den rampas a Escaro ya puedes ir corriendo.

Dit aixo, nomes cal afegir que, en tot cas, el campio indiscutible en quant a la fotogaleria de la cursa es en Joxean ja que els demés sortim fotent ganyotes i tot demacrats i ell surt tot frescu corrent com si res a totes les fotos!

3 comentaris:

Joxean ha dit...

Buen reportaje de la carrera, pero tengo que añadir que realice un fallo muy importante antes de la carrera, solo desayune 3 onzas de chocolate y yo estoy acostumbrado a tomar mi nesqui que me da la energía necesaria para afrontar cualquier reto. Por eso me pudiste pasar, x que te aprovechaste de mi momento de bajón que unos cuantos kilometros mas tarde pude solucionar con un poco de dopin que repartía la organización. También comento que eso de que estoy entrenando como un loco para la trail du tres estelles es mentira, pero apartir de mañana tendre que empezar a hacerlo por que la cosa se pone seria y me estan metiendo presion x todos los lados jeje

Oriol ha dit...

Tu cunyao tambien te mete canya? Cuanta maldad... me ha encantado el detalle de "yo estoy acostumbrado a mi Nesqui"

Animo ke la proxima es en altura, y nosotros ke corremos al lado del mar igual nos de una yuya

Joxean ha dit...

Confiemos en la yuya y en mi ración doble de nesquik ke me pienso tomar jeje