dimecres, 27 de juny del 2012

Trail Escaro - Puig de Tres Estelles

Arriba la segona cursa de muntanya, i la ultima avans de l'objectiu principal, la cursa del Canigo, que tant acollonits ens te.
Aquesta cursa ja te mes regustillo a alta muntanya, i tot i que transcorre per cotes moderades el desnivell i les vistes de la Cerdanya i del massis del Canigo desde la carena i el cim compensen tot el tram que corres dins del bosc.

Avans de començar la cursa els de l'organitzacio demanan silenci per explicar una mica el trassat de la carrera, i despres de parlar de no se quin coll i no se que dels punts d'abituallament acava dient amb vastanta conyeta: -ça monte raide et apres ça desçand, quoi!

Tothom riu per lo obi del assunto, despres veurem que no es podia resumir millor la carrera, el traçat fa 15'5Km i pujes 1.300m de desnivell positiu en 7'5km de Escaro fins al Tres Estelles, es a dir que puja en sec...
La baixada, tot i tenir una primera part vastant tecnica, amb alguns tramets que remonta una mica i on costa mantenir el ritme despres es converteix en una baixada on vas dins el bosc, pero on pots correr tranquil.

Al final he trigat 2h12' que per variar es menys temps del que m'esperava! Quin plaer aixo de donar-ho tot sense haver generat cap espectativa mes enlla d'anar a mort!


Feia una calor considerable, aixo si, aixi que ja veurem com ens ho farem al Canigo, en ple agost!

Ara arranquem una nova vida, a un nou desti, Cauterets, aixi que podrem fugir de la calor inhumana els proxims dos mesos per entrenar en alçada als pirineus, aviam si la seguent entrada es per explicar el cabas d'encadenes que esperem fer per terres pirenaiques, ens haurem de posar les piles amb el granit! glups!