dissabte, 30 de gener del 2010

Estem a Grenoble!!!!

Doncs si, ens hem mogut i com que aqui fa vastant pitjor temps que a la nostre estimada republica caribenya Catalana he posat un gadjet d'aquets que diu el temps perquè us solidaritzeu amb nosaltres i valoreu bé el clima mediterrani.


El nostre futur lloc de treball, bé no es el cementiri, si no l'edifici del fons, segons tinc entès la proximitat dels dos es pura casualitat...
De moment estem ocupats amb altres històries mes mundanes que el que es escalar o anar al monte aixi que penjo algunes fotos que hem fet aquets dies.


Dues fotografies de Pont-Saint-Esperit, un poble que hem trovat de casualitat pero molt guapo, apropet de Seynes, així com d'Orange



Per aquelles coses del directe hem acavat fent un minitour per frança aixi que ens passem per la Arièja, no hi haviem estat mai i la veritat es que es un lloc molt guapo, absolutament recomanable, es una terra plena de coves, avencs pobles petitons... i un molt bon destí per escalar segons diu la gent.


El poble de Surba desde el roc de Calames


Per cert tothom insisteix en dir que de normal aqui a Grenoble no fa tant de fred ni està tant tapat com aquets dies pero no se si creure'm a ningu...




Fent el tonto a la Arièja...

4 comentaris:

Aleix ha dit...

Osti neng quina rasca! el termometre aquest que t'has posat marca temperatura de rotpunkt eh?? volem fotos del pisito del amor!! ara et faré una mica de ràbia, avui escalant a la vena a montgrony, el Pär sense samarreta, pillant xorreraquens! hem provat el viatge a venus, bonissima, amb una mica més de bistec factible, i que la força t'acompanyi, inhumana! (les dos en toprope, of course). Apa haviam si aneu actualitzant sovint!

Oriol ha dit...

Caram bou! Et veig llançat!!!!!!!1 o es llençat???? Es igual!!!!!!!!
Que la força t'acompanyi, que bona!!!!!!!!!! I tampoc es que sigui facil per el grau, he!!!! Ui lo del pis es pitjor que un part.... ja us esplicare! Apa una abraçada!!!!!!!

Aleix ha dit...

Eis mestre! així que el pis està complicat?? no tenieu una cosa mig aparaulada?? i ara on esteu vivint a la furgo o a casa de la cosina de l'Ane?
Que la força t'acompanyi em vaig arrastrar com un cuc, em va sembla increiblement dura comparada amb el viatge a venus, i en teoria les dos son 7a!!

PGB ha dit...

Vamossssssssss!!!! Romaken and Garaikoetxea team passant fred!!!!

entre 0 i -8 és una bona temperatura... per fer bloc!!!!

Aqui a la republica bananera segueix sortint el sol i ens seguim queixant de fred a partir de 15 graus positius.

Parlant de positivisme... piensa en positivo!!!! (En grados positivos!) Que dolent!

Weno bouets, instaleuvos al pis com abans millor, que a la furgo morireu congelats ;)

Una abraçada!