dimarts, 9 de febrer del 2010

Passejant per els voltants de les Aigaux

Aquest diumenge per varar no fa massa bon temps... llei de Murphy (o com s'escrigui) perque durant la setmana ha fet molt bo la majoria de dies... de fet no em deixen de sorpendre les vistes del Bel Don desde la feina, son impresionants... pero avui està tot ben tapat.

El cel blanc, el terra blanc... mmm... ens perdrem?

Aixi que ens hem decidit a fer una excursió per el Vercors però aquest cop sortint desde el poble de les Aigaux, sort que tenim neumatics de neu perquè si no no hi arribes!


Sortim del poble amb les raquetes posades, si surts de la traça t'enfonses 40cm (amb les raquetes posades)

Desde aqui surten moltes excurssions per tots els publics, i amb un cami molt traçat (està a uns 30' en cotxe del centre de Grenoble) fet que fa que tot i la boira no sigui facil perdre's, i tambe el fet que aqui tot Déu va a la muntanya i esta força frequentat.

Hem vist el sol! Pero l'alegria ha durat poc.

Fa goig veure a la gent de 10, 20, 40 o 60 llargs amb les raquetes, esqui de fons, esquis de muntanya...
Una altre cosa flipant es el tamany dels avets, que guapos amb tota la neu pols a sobre!



Un paisatge màgic entre els avets i la boira

Nomes dir que em sembla que despres d'aixo ens comprarem unes raquetes, pero que consti que el finde que be intentarem escalar, que fa 20 dier que res de res!!!! Jalllll!!!!!!!

3 comentaris:

PGB ha dit...

Quins paisatges més alpins, bou!!!!

I afanya't a escalar i a apuntar-te coses al 8a.nu, que el Serra et passa davant!!!! ;D

Aleix ha dit...

Sips, ja li vaig dir jo que ja el tenia a sota de tot de la llista... pero weno li deixem passar perquè té pinta de fer una mica de fred per allà dalt

Oriol ha dit...

Fa molt fred... avui tota la tarda/nit nevant amb ganes... en 2h uns 10 cm! Sobre l'esfalt! Jall!!! Abiam el finde, a Seines diuen que -1 o -3 ºC però almenys fara sol... ahir vaig anar al plafó, primer dia d'escalada despres d'un mes i tinc unes agulletes als abantbraços de collons...