dilluns, 19 de gener del 2009

Redimint-nos al Montsant

Aquesta entrada es una mica patillera ja que les fotos que hi surten no son ni meves ni de l'Ane sino de l'Aleix que la veritat es que s'ho ha currat, ja que n'hi han de molt guapes.

Aquest cap de setmana erem tota una tropa: L'Aleix, l'Ane, el Marc, la Alba, el Pere i jo.





Hem començat per Vilanova de Prades, en arrivar crec que el termòmetre marca 4 graus i hi ha una boira del mil, noooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pero no passa res perque a la 1 escampa i escalem tot el resta del dia al solet.























Hem fet varies vies, la que més m'ha agradat es la Viagra 6b+ pero tranki, moviments llargs, bidits... guapíssima, aqui van unes fotos. Per cert, no hi ha agut encadene, pero tornarem,






El Marc apretant a fondo.

I per ultim una del fotògraf fotografiat


Sopem a Cornudella, ens fotem com el tio Quico i només 10 eurus per cap!!!!!!!! Amb braves, coses de pica pica, plats combinats, cerveses... I a sobre el Barça guanya de pana! Bé a mi el futbol me la repampinfla però se d'uns que estaven molt contents.



El diumenge hem anat a escalar a Siurana, la veritat es que es de les zones que conec menys del Montsant, pero l'entorn es brutal i hi han vies molt bones, aqui qui mes qui menys ha triunfat, tot i que no es regala res. Hem estat a Corral Nou i algunes de les vies que hem provat eren molt guapes, pero com no tenim els noms, doncs es difícil fer recomanacions. Ja tornarem a aquest sector i pujarem algun comentari mes decent. Aqui queda una foto de l'equip casi al coplert.

4 comentaris:

PGB ha dit...

Romoooooooooo ara ja t'he fitxat!

Estic pujant les meves fotos pq us les descarregueu :)

Salut bou!

Oriol ha dit...

uuuuuuuuoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! el primer comentari al blog!

PGB ha dit...

JAjajajaja fa ilusió tenir comentaris! ;D

MSN ha dit...

Bouuuuuu!!!
Benvingut al club!
Organitzem un altre climbweekend JA!
Salut!!

PD: Que bona la foto del 6c de perles! Qui la deuria fer? :P